Greenline Sweden

Lyx i ecodrift

Båtar med klassisk elegans och modern teknik

Din Greenlinesäljare i Sverige

En yacht ute på havet

Säljare med passion för Greenline

Jag heter Jan Duda och säljer Greenline i Sverige med erfarenhet från från dessa båtar sedan 2012.

När familjen bytte båt 2012 sökte vi en båt med mer bekvämlighet och tydligt miljö-fokus än den båt av Nordiskt kvalitetsmärke vi lämnade. Vi valde den då nya Greenline 33 som även om den vunnit priser och utmärkelser fortfarande var ganska okänd. Vi föll för både design, komfort och solceller som innebär att även en motorbåt kan vara klimatsmart. En stor upplevelse att få färdas tyst och nästan vibrationsfritt med en motorbåt – Vi har aldrig ångrat oss.

En äldre man i kavaj och med en cello framför sig

När jag 2018 fick chansen att bli säljare för Greenline tackade jag givetvis ja och nu från år 2021 är jag generalagent i Sverige med direktimport från varvet. Min långa bakgrund som både elektriker och proffsmusiker har fått ett underbart komplement med mer tid för båtlivet som alltid varit min stora passion på fritiden.

Med Sveriges drygt 270 mil kuststräcka är min filosofi att bygga upp verksamheten genom att skapa ett nätverk med produktspecialister och visningsbåtar på både Ost- och Västkusten. Coronan har satt stopp för stora mässor och vid sidan om den digital marknadsföringen kommer arrangeras mindre event som flytande ”popup”mässor. Mer personligt och mycket mer kostnadseffektivt. Så fort resandet kommer igång igen rekommenderar jag även vårt testcenter i Portoroz. Där finns alla Greenlinemodeller sjösatta året runt för visning och provkörning.

Som säljare engagerar jag mig i alla affärer och jag strävar alltid att ge dig som kund tydlig och snabb information samt support i allt från köpprocess till leverans och eftermarknad.

Greenline kommer nu stort på svenska marknaden med flera nya leveranser under våren. I Stockholmsområdet kommer vi ha nya visningsbåtar i modellerna 33-39-40 och 45 Fly Hybrid. Så Välkommen till Greenline och mitt kontor i Mälarhöjden i södra Stockholm där vi kan diskutera, titta på prover och tillsammans bygga din drömbåt. Med låga omkostnader och bra stöd från varvet erbjuds nu extra bra rabatter då Greenline ska växa på Svenska marknaden.

En äldre man i kavaj står framför en båt sett underifrån
En man sitter uppe på en båt ute i skärgården

Patrick Jägerhorn

”Vi är jätte nöjda med bemötandet och hur allt har fungerat med leverans och service från Jan Duda när vi köpte vår nya Greenline 45. Tidigare hade vi en Aquador 33 HT men Vi upplever att Greenline har en bra mycket bättre kvalitet än vår tidigare båt. Vi kan varmt rekommendera Jan som driver importen via Dumarinel AB.”