Greenline Yachts

Njut av ett hållbart båtliv med maximal komfort

Båtar med klassisk elegans och modern teknik

Greenline 58 Fly

Raffinerad, djärv och flexibel

Nya 58 Fly som lanseras hösten 2022 har en storlek som överbryggar gapet mellan Greenline 45/48 Fly och flaggskeppet 68 OceanClass.

Som pionjärer inom hybridframdrivning kommer nya 58 Fly att släppas med nästa generations H-Drive-system. 58:ans yttre linjer och mjuka kurvor är förföriska med en fräsch, sportig karaktär samtidigt som den hämtar inspiration från Greenline Yachts ikoniska arv.

En vit yacht ute till havs

Greenlines flaggskepp Flybridge Cruiser

En vit yacht ute till havs

Presentation av Greenline 58 Fly,
premiär i Cannes 2023

Exceptionellt bekväm

Alla som älskar att tillbringa tid till sjöss kommer att uppskatta denna båt som känns exceptionellt bekväm, även när du är till sjöss under längre perioder. 58 Fly har mer utrymme och funktioner än tidigare Greenline-modeller och kombinerar alla egenskaper som erfarna kryssare vill hitta i en ny båt. 58 Fly är en uppgradering av komfort på alla områden.

Marco Casali, ägare och designer på Too-Design i Rom, har drömt om den ultimata designen sedan han blev involverad i Greenline Yachts för över två år sedan.

"Det finns en unik gemensamhet mellan alla Greenline Yachts-modeller - de uppskattas av människor med en djup passion för natur och båtliv. Det är inte en "show off-båt", känd för hastighet eller dekadens. Det är båtar för människor som tycker om att bo och spendera kvalitetstid med familj och vänner.” säger Casali.

Matsals del i en yacht, material i ljusa träslag och beiget tyg

En livsstilsförändring

Sättet som båtägare använder båtar på förändras. En övergång till distansarbete som utlösts av pandemin innebär att människor väljer att tillbringa mer tid till sjöss på långa resor eller åka iväg för långhelger. 58 Fly erbjuds i tre unika konfigurationer för att passa moderna båtägare med en äventyrlig anda. Standardarrangemanget består av tre hytter, två badrum och klädkammare för master- och VIP-sviterna. 58 Fly är unik eftersom det finns ett alternativ att ersätta den dubbla gästhytten med en kontor så att ägaren kan arbeta från båten. Detta fullt utrustade kontorsutrymme med inbyggda bildskärmar, HDMI- och USB-uttag och en snygg funktionell kontorsstol är perfekt för distansarbetare som vill spendera mer kvalitetstid med familj och vänner. Flexibiliteten i att lägga till ett kontor kommer att förändra livsstilen. Soffan kan göras om till en extra säng vid behov.

Pandemin lärde oss att vi kunde ha ett zoom-möte med människor i olika länder utan att flyga. "Det bästa du kan köpa är tid", säger Casali. ”Många båtägare vill arbeta och samtidigt vara nära sin familj. Ett dedikerat kontorsutrymme kan också användas av barn för studier, hobby och lek.” Soffan som blir enkelsäng ger flexibilitet att använda den som hytt för barn.

Matsalen på en yacht, material i ljusa träslag och beiget tyg

Linjär design

Greenline 58 är den första yachten som erbjuder en sömlös övergång mellan sittbrunnen och styrstationen, allt på en nivå. Att eliminera steg är en liten förändring, men effekten är enorm eftersom det ökar cirkulationen mellan de två utrymmena. Trappor tar stor plats och bryter upp ett rum. "Även om ett utrymme har samma kvadratmeter, är det hur du använder utrymmet som är viktigt." säger Casali, "Det är därför vi noggrant övervägde layouten".

Utrymmet mellan styrstationen och sittbrunnen på en yacht. Material i ljust trä och beiget tyg.

Waterside Living

"Det finns några viktiga sittytor som påverkar hur du upplever havet. Vi fokuserade på dessa detaljer och omarbetade dessa ytor", säger Casali. Till exempel finns det tre soffor i fören för att ge ytterligare privat plats på båten.

Fören på en vit yacht, sitt- och liggdel i beiget tyg

I aktern finns också en förlängd hydraulisk plattform och ett bord där alla kan sitta vända mot havet. På samma sätt kan bordet sänkas och förvandla det till avkoppling för läsa eller ta en tupplur. För att mildra drag finns det ett glasräcke som skyddar mot väder och vind.

Aktern på en yacht, matplats som enkelt kan bli en liggdel med utsikt över havet. Material i ljust trä och beiget tyg

En magnifik Flybridge

Flybridgen har den bästa utsikten på båten och kan kompletteras med en T-topp i kolfiber som ger utmärkt skydd på Fly. En välutrustat utekök, rymlig matplats och öppet utrymme i aktern för fristående möbler gör att flybridge kan användas för gäster att koppla av och njuta dag som natt.

Aktern på en vit yacht, matplats med material i ljust trä och beiget tyg

Solladdning ombord

Med en bank av elva solpaneler kan du använda alla båtens apparater, oavsett om du är på kryssning eller vila, utan att behöva en generator eller ansluta till landström. Casali och hans team lyckades leverera fler elektriska paneler (3,6kw effekt) på 58 Fly, vilket överträffade alla modeller.

en vit yacht ute till halvbs med elva solpaneler

När båten ligger för ankar kan ägaren ladda sina apparater och solenergin eliminerar allt buller, vibrationer och utsläpp.

"Jag har arbetat för varv där produktens kommersialitet är det övergripande målet, men Greenline Yachts fattar beslut baserat på att hjälpa båtägare att njuta av en bättre livsstil", säger Casali. "Greenline vill alltid göra något nytt och speciellt för sina kunder."

Kontor i en yacht med skrivbord, dator och soffa. Material i ljust trä.

Längtar du till havs?

Har du frågor eller är du intresserad av någom av våra båtar eller tillbehör? Kontakta oss idag.