Greenline Sweden

Lyx i ecodrift

Båtar med klassisk elegans och modern teknik

Ocean Class 68

Världens största serieproducerade Hybridbåt

Nya Ocean Class 68 är designad av det mest erfarna ingenjörsteamet och byggt av de bästa hantverkarna där kundanpassningar gör varje båt unik. OceanClass 68 har de perfekta lösningarna för dig som letar efter överlägsen komfort och högsta kvalitet.

Ett däck i ljust trä på en yacht

Lyx personifierat

OceanClass-serien personifierar prestige och lyx som en livsstil. 68:ans särdrag gör den till ledande inom 60-fots yachtklassen med sitt moderna, eleganta utseende, suveräna komfort och kvalitet tillsammans med en rad innovativa lösningar.

En milstolpe för Greenline

Ocean Class 68 Hybrid är en milstolpe för SVP/ Greenline då det är den största hybridbåten som någonsin byggts.

Med en kombination av dubbla Cummins 1000 hk dieselmotorer och två 60kW elmotorer, är 68:an (20,8m) vårt flaggskepp kapabel till 7 knop enbart eldrift med ett tyst, utsläppsfri räckvidd på 40nm med en 138kWh batteribank. Som tillval kan denna batterikapacitet fördubblas. Topphastigheten med dieseldrift är 25 knop och med en bränslekapacitet på 5 000 liter är räckvidden vid 7 knop 1800 nm.

Segla var du vill

OceanClass är ett kryssningsfartyg byggd med vakuuminfuncerad skumkärnkonstruktion och RCD klass A-certifiering, vilket innebär certifiering för öppet hav med möjlighet att segla var du vill.

En vit yacht ute på havet

Inredning i en klass för sig

Inredningen står en klass för sig med ett komplett kök med Miele-maskiner som drivs av en 20 kW inverter, vilket minskar behovet av en dieselgenerator.

Trots sin rymd är hon exklusivt designad för endast sex boende gäster i tre rymliga sviter samt två till besättning i egna separata hytter. 68:an med hybridsystemet finns för visning och provkörning i vårt testcenter i Portoroz.

En sittplats på en båt med ett träbord

Vill du veta mer?

Spana in OceanClass 68 på Greenline Hybrids webbplats, eller kolla denna film på Youtube!